Výběr vhodného zaměstnance, který splní Vaše očekávání, je velmi podceňovanou záležitostí. Díky nabízeným kurzům či školením můžete tuto často problematickou situaci okamžitě vyřešit. Dobře zaškolení zaměstnanci jsou jedním z nejdůležitějších faktorů na úspěch v gastronomii. Poradíme Vám se zadáním inzerátů vypisovaných na pracovní místa a s výběrem vhodného zaměstnance. V současné době bohužel patří i motivace mezi málo využívané aktivity. Představíme výhody motivačních prvků a doporučíme motivační složky pro Vaše zaměstnance.
Naši specialisté v oboru zaučí Váš personál v co nejkratší možné době, a to přímo ve Vašich prostorách. Velmi často se majitelé gastronomických zařízení zaměřují jen na školení kuchyňského personálu a zapomínají na obsluhu. Zajistíme školení barmanům, číšníkům a servírkám podle potřebného standardu Vašeho zařízení. Doba školení je individuální, odvíjí se dle zkušeností Vašich zaměstnanců, jejich počtu či ochotě se učit novým věcem. Tuto službu doporučujeme využít spolu s tvorbou nového nebo úpravou stávajícího jídelního (nápojového) lístku.
Připravíme pro Vás na míru sestavené inzeráty na jakoukoliv pozici, zveřejníme na pracovních portálech a povedeme výběrové řízení, z něhož vybereme nejvhodnější kandidáty pro Vaši provozovnu.
Nabízíme možnost využití i krátkodobých zástupů. Disponujeme databází prověřených pracovníků – brigádníků, kteří případně mohou nastoupit k Vám do provozu ze dne na den. Momentálně spolupracujeme s číšníky, servírkami, barmany, kuchaři italské a české kuchyně.
Pokud máte naopak zájem se do naší databáze krátkodobých zástupů zařadit či hledáte trvalý pracovní poměr, kontaktujte nás na uvedeném telefonním čísle či emailu. Děkujeme.
Pro motivaci Vašich zaměstnanců doporučujeme nastavit odměnový systém. Nejčastěji se v gastronomii uplatňuje ve formě finančních odměn. Navrhneme Vám vhodnou výši mezd pro jednotlivé pracovníky, a k tomu na míru sestavíme motivační složky. Motivace je důležitou manažerskou aktivitou, kdy v případě vhodného výběru pobídek dojde v přímé úměře k většímu pracovnímu nasazení zaměstnance a ke zvýšení tržeb Vašeho zařízení.
GastroSense 2012-2017 všechna práva vyhrazena